Sjekk kredittstatus her

Foretak

924576774
SA
Linderud Andelsgård Sa
Trondheimsveien 319, 0593 Oslo

Dropp gamle utdaterte finansierings­løsninger og se på nye innovative alternativ her.


Oslo
Oslo
28.01.2020
06.04.2020
Nei
Å skape en sosial møteplass som i størst mulig grad speiler befolkningen i nærmiljøet. Foretaket skal fremme medlemmenes interesser gjennom deres deltakelse i produksjon av og utbytte fra landbruksvarer. Produksjonen skal samsvare med prinsippene for andelslandbruk; delt avling og delt risiko, dialog og åpenhet, og være i tråd med økologiske prinsipper. Driften av foretaket skal i tillegg sees opp mot Linderud gård sitt formål om å bevare jordbrukstradisjoner fra Groruddalens rike historie, og verne Linderud gårds historiske anlegg gjennom aktiv bruk.
Styrets leder og ett styremedlem i fellesskap.

Linderud Andelsgård Sa er oppført på adressen «Trondheimsveien 319, 0593 Oslo» og ble registrert 06.04.2020 som et SA.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Dyrking av grønnsaker, meloner, rot- og knollvekster (1130)

Styret består av ingen menn og 6 kvinner og med en gjennomsnittlig alder på 43 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 19 poeng, laveste personlige styrescore er 0 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 12,17 poeng.

Finansieringsanalyse

Dette selskapet kan forbedre sin egen finansieringsevne


Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Inkassoanalyse

Axactor logo

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

Kredittinformasjon

KREDITTLIMIT: ???
AKTUELL HENDELSE: ???
???
Kredittverdighet

Juridiske roller

 

Styreleder har ansvaret for sikkerheten

SE RISIKOANALYSEN
 

19
Styrets leder


18
Styre­medlem

18
Styre­medlem

18
Styre­medlem

-
Vara­medlem

-
Vara­medlem


19
Kontakt­person

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Bærekraft

Fremtiden tilhører virksomheter som tar samfunnsansvar. Investorer flytter kapitalen, staten bruker innkjøpsmakten og konsumentene tar klare produktvalg. Uten en aktiv bærekraftstrategi utsetter mange seg for stor markedsrisiko nå. Med enkle tiltak kan du redusere risiko - ta kontakt

KLIMAREGNSKAP

Staten skal nå øke vektleggingen av miljø og bærekraft i offentlige anbud til 30%. Et klimaregnskap er en god begynnelse.

SBT ANALYSE

Mange selskap ønsker nå å bidra med sin andel av jobben for å holde global temperaturøkning under 2° målet. Vi gjør analysen.

ESG RAPPORTERING

Vi setter opp en spennende Bærekraftrapport basert på standard ESG-kriterier (Environmental, Social and Corporate Governance).

TCFD RAPPORTERING

Mange selskap ønsker nå å rapportere om egen klimarisiko til det finansielle markedet. Vi gjør en detaljert risikoanalyse.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!