Sjekk kredittstatus her

Foretak

980686841
SA
Lismarka og Mesnali Grunneierlag Sa
Lismarka og Mesnali Utmarkslag Sa
Lismarka og Mesnali Utmarkslag
Sjusjøvegen 846, 2616 Lismarka
97141827

Dropp gamle utdaterte finansierings­løsninger og se på nye innovative alternativ her.


Innlandet
Ringsaker
19.09.1983
16.06.1999
Nei
Forvalte jaktrettigheter på storvilt og småvilt på sine arealer. Grunneierlaget kan også ta opp andre saker som berører grunneierrettigheter utmarka. Grunneierlaget skal gjennom avtale med de som forvalter Brøttum Almennings jaktrettigheter søke å oppnå utveksling av arealer slik at det for storviltjakt kan lages et eget jaktfelt innenfor det areal som eies av medlemmene i grunneierlaget og Brøttum Almenning . På dette jaktfeltet skal grunneierlaget ha hånd om bortsetting av jaktrettighetene og vilkårene for dette. Laget skal bidra til en god og bærekraftig forvaltning av storvilt- og småviltressursene innen området med sikte på et best mulig økonomisk utbytte for andelseierne.
Daglig leder alene.
Styrets leder og ett styremedlem i fellesskap.
Regnskap Innlandet Sa

Lismarka og Mesnali Grunneierlag Sa er oppført på adressen «Sjusjøvegen 846, 2616 Lismarka» og ble registrert 16.06.1999 som et SA.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Fritidsvirksomhet ellers (93299)

Styret består av 5 menn og ingen kvinner og med en gjennomsnittlig alder på 59 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 17 poeng, laveste personlige styrescore er 0 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 9,80 poeng.

Finansieringsanalyse

Dette selskapet kan forbedre sin egen finansieringsevne


Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Inkassoanalyse

Axactor logo

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

Kredittinformasjon

KREDITTLIMIT: ???
AKTUELL HENDELSE: ???
???
Kredittverdighet

Juridiske roller

 

Styreleder har ansvaret for sikkerheten

SE RISIKOANALYSEN
 

17
Adm. direktør


17
Styrets leder

16
Styre­medlem

16
Styre­medlem

-
Vara­medlem

-
Vara­medlem

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Bærekraft

Fremtiden tilhører virksomheter som tar samfunnsansvar. Investorer flytter kapitalen, staten bruker innkjøpsmakten og konsumentene tar klare produktvalg. Uten en aktiv bærekraftstrategi utsetter mange seg for stor markedsrisiko nå. Med enkle tiltak kan du redusere risiko - ta kontakt

KLIMAREGNSKAP

Staten skal nå øke vektleggingen av miljø og bærekraft i offentlige anbud til 30%. Et klimaregnskap er en god begynnelse.

SBT ANALYSE

Mange selskap ønsker nå å bidra med sin andel av jobben for å holde global temperaturøkning under 2° målet. Vi gjør analysen.

ESG RAPPORTERING

Vi setter opp en spennende Bærekraftrapport basert på standard ESG-kriterier (Environmental, Social and Corporate Governance).

TCFD RAPPORTERING

Mange selskap ønsker nå å rapportere om egen klimarisiko til det finansielle markedet. Vi gjør en detaljert risikoanalyse.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!