Sjekk kredittstatus her

Foretak

912003981
SA
Lister Næringspark Sa
Fjotlandsgata 13, 4480 Kvinesdal
94510218

Dropp gamle utdaterte finansierings­løsninger og se på nye innovative alternativ her.


Agder
Kvinesdal
24.05.2013
29.05.2013
Nei
Næringsutvikling på Opofte. Foretaket har til formål å bidra til en utvikling av næringsområdet på Opofte som fører til etablering av nye arbeidsplasser i Kvinesdal kommune. For å fremme foretakets formål og medlemmenes interesser kan innsatsen rettes inn på blant annet følgende områder; være en koordinerende organisasjon for privat og offentlig virksomhet som etablerer seg på Opofte området, koordinere medlemmenes felles interesser på Opofte, stimulere til etablering av virksomhet på Opofte, herunder drive forberedende salg og markedsføre området som et attraktivt sted for etablering. Dette i tråd med Kvinesdal kommune sine reguleringsbestemmelser for området. Bidra til en positiv markedsføring av bedriftene som etablerer seg på Opofte.
Styrets medlemmer hver for seg.
Bdo AS

Lister Næringspark Sa er oppført på adressen «Fjotlandsgata 13, 4480 Kvinesdal» og ble registrert 29.05.2013 som et SA.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Eiendomsforvaltning (68320)

Styret består av 2 menn og 1 kvinne og med en gjennomsnittlig alder på 55 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 29 poeng, laveste personlige styrescore er 16 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 24,33 poeng.

Finansieringsanalyse

Dette selskapet kan forbedre sin egen finansieringsevne


Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Inkassoanalyse

Axactor logo

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

Kredittinformasjon

KREDITTLIMIT: ???
AKTUELL HENDELSE: ???
???
Kredittverdighet

Juridiske roller

 

Styreleder har ansvaret for sikkerheten

SE RISIKOANALYSEN
 

29
Styrets leder


28
Styre­medlem

16
Styre­medlem

28
Kontakt­person

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Bærekraft

Fremtiden tilhører virksomheter som tar samfunnsansvar. Investorer flytter kapitalen, staten bruker innkjøpsmakten og konsumentene tar klare produktvalg. Uten en aktiv bærekraftstrategi utsetter mange seg for stor markedsrisiko nå. Med enkle tiltak kan du redusere risiko - ta kontakt

KLIMAREGNSKAP

Staten skal nå øke vektleggingen av miljø og bærekraft i offentlige anbud til 30%. Et klimaregnskap er en god begynnelse.

SBT ANALYSE

Mange selskap ønsker nå å bidra med sin andel av jobben for å holde global temperaturøkning under 2° målet. Vi gjør analysen.

ESG RAPPORTERING

Vi setter opp en spennende Bærekraftrapport basert på standard ESG-kriterier (Environmental, Social and Corporate Governance).

TCFD RAPPORTERING

Mange selskap ønsker nå å rapportere om egen klimarisiko til det finansielle markedet. Vi gjør en detaljert risikoanalyse.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!