Sjekk kredittstatus her

Foretak

918026932
SA
Ljosland Utmarkslag Sa
Øvregardsvegen 2, 4540 Åseral

Dropp gamle utdaterte finansierings­løsninger og se på nye innovative alternativ her.


Agder
Åseral
16.10.2016
12.12.2016
Nei
Legge til rette for næringsinntekt til andelseigarane med grunnlag i utmarksressursane. Samvirkeføretaket skal i sitt virke: - arbeide for å auke grunnlaget for arbeid og inntekt og legge vekt på å tilrettelegge for reiseliv, miljø og landbruk i ein heilskap som tek vare på og utviklar bygdas eigenart -arbeide for andelseigarane sine interesser i areal-, plan- og næringssaker - forvalte fellesskapsløysingar og økonomiske utjamningsordningar som gjer det mogleg å gjennomføre fellesløysingar - forvalte fiskeressursane innafor felles fiskekortområde (kartvedlegg).

Ljosland Utmarkslag Sa er oppført på adressen «Øvregardsvegen 2, 4540 Åseral» og ble registrert 12.12.2016 som et SA.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Jakt, viltstell og tjenester tilknyttet jakt og viltstell (1700)

Styret består av 5 menn og ingen kvinner og med en gjennomsnittlig alder på 53 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 23 poeng, laveste personlige styrescore er 13 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 18,00 poeng.

Finansieringsanalyse

Dette selskapet kan forbedre sin egen finansieringsevne


Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Inkassoanalyse

Axactor logo

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

Kredittinformasjon

KREDITTLIMIT: ???
AKTUELL HENDELSE: ???
???
Kredittverdighet

Juridiske roller

 

Styreleder har ansvaret for sikkerheten

SE RISIKOANALYSEN
 

17
Styrets leder


16
Styre­medlem

23
Styre­medlem

21
Vara­medlem

13
Vara­medlem

17
Kontakt­person

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Bærekraft

Fremtiden tilhører virksomheter som tar samfunnsansvar. Investorer flytter kapitalen, staten bruker innkjøpsmakten og konsumentene tar klare produktvalg. Uten en aktiv bærekraftstrategi utsetter mange seg for stor markedsrisiko nå. Med enkle tiltak kan du redusere risiko - ta kontakt

KLIMAREGNSKAP

Staten skal nå øke vektleggingen av miljø og bærekraft i offentlige anbud til 30%. Et klimaregnskap er en god begynnelse.

SBT ANALYSE

Mange selskap ønsker nå å bidra med sin andel av jobben for å holde global temperaturøkning under 2° målet. Vi gjør analysen.

ESG RAPPORTERING

Vi setter opp en spennende Bærekraftrapport basert på standard ESG-kriterier (Environmental, Social and Corporate Governance).

TCFD RAPPORTERING

Mange selskap ønsker nå å rapportere om egen klimarisiko til det finansielle markedet. Vi gjør en detaljert risikoanalyse.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!