Sjekk kredittstatus her

Foretak

993067628
SA
Lokalmat Nordvest Sa
Nordvestmat Sa
Aura Næringspark Kråkholmvegen 20, 6460 Eidsvåg i Romsdal
V/styreleder Knut Garshol Dyre Halses gate 3, 6516 Kristiansund N
91563259

Dropp gamle utdaterte finansierings­løsninger og se på nye innovative alternativ her.


Molde
15.01.2009
23.04.2009
Nei
Drive markedsføring, salg og distribusjon av lokalmat fra Nordvestlandet. Foretaket har til formål å fremme medlemmenes økonomiske interesser gjennom deres deltakelse i virksomheten som kjøpere av varer eller tjenester fra foretaket. Selskapet skal gjennom markedsføring, salg og distribusjon gi bedre økonomisk resultat og minske arbeidsmengden for medeierne. Foretaket skal bidra til å fremme lokalprodusert mat med en handverksmessig profil og høy produktkvalitet. Kjøper skal gjennom et godt produkt oppleve lokal mat eller mattradisjon fra distriktet. Det er et mål for foretaket å bidra til å utvikle et levende og lønnsomt landbruk der en utvikler og ivaretar kulturlandskapet. Foretaket skal bidra til ei aktiv og bærekraftig utnytting av lokalmatprodukt fra naturen både på sjø og land.
Daglig leder alene.
Daglig leder alene.

Lokalmat Nordvest Sa er oppført på adressen «Aura Næringspark Kråkholmvegen 20, 6460 Eidsvåg i Romsdal» og ble registrert 23.04.2009 som et SA.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Postordre-/internetthandel med annet spesialisert vareutvalg (47919)

Styret består av 5 menn og 2 kvinner og med en gjennomsnittlig alder på 45 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 32 poeng, laveste personlige styrescore er 0 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 18,14 poeng.

Finansieringsanalyse

Dette selskapet kan forbedre sin egen finansieringsevne


Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Inkassoanalyse

Axactor logo

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

Kredittinformasjon

KREDITTLIMIT: ???
AKTUELL HENDELSE: ???
???
Kredittverdighet

Juridiske roller

 

Styreleder har ansvaret for sikkerheten

SE RISIKOANALYSEN
 

19
Adm. direktør


19
Styrets leder

18
Styre­medlem

18
Styre­medlem

22
Styre­medlem

18
Styre­medlem


-
Vara­medlem

32
Vara­medlem

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Bærekraft

Fremtiden tilhører virksomheter som tar samfunnsansvar. Investorer flytter kapitalen, staten bruker innkjøpsmakten og konsumentene tar klare produktvalg. Uten en aktiv bærekraftstrategi utsetter mange seg for stor markedsrisiko nå. Med enkle tiltak kan du redusere risiko - ta kontakt

KLIMAREGNSKAP

Staten skal nå øke vektleggingen av miljø og bærekraft i offentlige anbud til 30%. Et klimaregnskap er en god begynnelse.

SBT ANALYSE

Mange selskap ønsker nå å bidra med sin andel av jobben for å holde global temperaturøkning under 2° målet. Vi gjør analysen.

ESG RAPPORTERING

Vi setter opp en spennende Bærekraftrapport basert på standard ESG-kriterier (Environmental, Social and Corporate Governance).

TCFD RAPPORTERING

Mange selskap ønsker nå å rapportere om egen klimarisiko til det finansielle markedet. Vi gjør en detaljert risikoanalyse.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!