Bisnode kredittsjekk

Foretak

919998075
SA
Åmot Montessoribarnehage Sa
Kvennbekkveien 24, 2450 Rena
48443503
Barnehager
Hedmark
Åmot
09.11.2017
14.12.2017
20
Nei
Gi barn under opplæringspliktig alder gode utviklings- og aktivitetsmuligheter i nær forståelse og samarbeid med barnas hjem. Virksomheten skal drives etter de til enhver tid gjeldende lover og forskrifter for barnehagevirksomhet. Åmot Montessoribarnehage baserer sin virksomhet på montessoripedagogikken, en pedagogikk som bygger på Maria Montessori sin kunnskap og filosofi om barnets naturlige utvikling og læring. Det overordnede målet for montessoribarnehagen er å stimulere barnets helhetlige utvikling gjennom å gi dem mulighet til å utvikle sin personlighet, bruke sitt potensiale og bli en del av tiden og kulturen de lever i. Barnehagen vektlegger toleranse og respekt for et mangfold når det gjelder livssyn, livsstil og etnisk bakgrunn. Virksomhetens avkastning blir stående i virksomheten.
Styreleder og ett styremedlem hver for seg.


Annonse

Åmot Montessoribarnehage Sa er oppført på adressen «Kvennbekkveien 24, 2450 Rena» og ble registrert 14.12.2017 som et SA.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Barnehager

Styret består av 3 menn og 6 kvinner og med en gjennomsnittlig alder på 42 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 21 poeng, laveste personlige styrescore er 0 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 4,56 poeng.

Finansieringsanalyse

Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

generic logo

Juridiske personer

 
 

-
Adm. direktør


-
Styrets leder

-
Nestleder styre

-
Styre­medlem

20
Styre­medlem

-
Styre­medlem


21
Styre­medlem

-
Styre­medlem

-
Vara­medlem

-
Vara­medlem

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Sjekk aksjonærnettverket

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!