Sjekk kredittstatus her

Foretak

919998075
SA
Åmot Montessoribarnehage Sa
Kvennbekkveien 24, 2450 Rena
48443503

Dropp gamle utdaterte finansierings­løsninger og se på nye innovative alternativ her.


Innlandet
Åmot
09.11.2017
14.12.2017
15
Nei
Gi barn under opplæringspliktig alder gode utviklings- og aktivitetsmuligheter i nær forståelse og samarbeid med barnas hjem. Virksomheten skal drives etter de til enhver tid gjeldende lover og forskrifter for barnehagevirksomhet. Åmot Montessoribarnehage baserer sin virksomhet på montessoripedagogikken, en pedagogikk som bygger på Maria Montessori sin kunnskap og filosofi om barnets naturlige utvikling og læring. Det overordnede målet for montessoribarnehagen er å stimulere barnets helhetlige utvikling gjennom å gi dem mulighet til å utvikle sin personlighet, bruke sitt potensiale og bli en del av tiden og kulturen de lever i. Barnehagen vektlegger toleranse og respekt for et mangfold når det gjelder livssyn, livsstil og etnisk bakgrunn. Virksomhetens avkastning blir stående i virksomheten.
Styreleder og ett styremedlem hver for seg.
Vekstra Peto AS

Åmot Montessoribarnehage Sa er oppført på adressen «Kvennbekkveien 24, 2450 Rena» og ble registrert 14.12.2017 som et SA.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Barnehager (88911)

Styret består av 3 menn og 5 kvinner og med en gjennomsnittlig alder på 45 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 36 poeng, laveste personlige styrescore er 0 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 22,25 poeng.

Finansieringsanalyse

Dette selskapet kan forbedre sin egen finansieringsevne


Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Inkassoanalyse

Axactor logo

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

Kredittinformasjon

KREDITTLIMIT: ???
AKTUELL HENDELSE: ???
???
Kredittverdighet

Juridiske roller

 

Styreleder har ansvaret for sikkerheten

SE RISIKOANALYSEN
 

-
Adm. direktør


25
Styrets leder

25
Nestleder styre

24
Styre­medlem

24
Styre­medlem

24
Styre­medlem


36
Styre­medlem

20
Vara­medlem

-
Vara­medlem

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Bærekraft

Fremtiden tilhører virksomheter som tar samfunnsansvar. Investorer flytter kapitalen, staten bruker innkjøpsmakten og konsumentene tar klare produktvalg. Uten en aktiv bærekraftstrategi utsetter mange seg for stor markedsrisiko nå. Med enkle tiltak kan du redusere risiko - ta kontakt

KLIMAREGNSKAP

Staten skal nå øke vektleggingen av miljø og bærekraft i offentlige anbud til 30%. Et klimaregnskap er en god begynnelse.

SBT ANALYSE

Mange selskap ønsker nå å bidra med sin andel av jobben for å holde global temperaturøkning under 2° målet. Vi gjør analysen.

ESG RAPPORTERING

Vi setter opp en spennende Bærekraftrapport basert på standard ESG-kriterier (Environmental, Social and Corporate Governance).

TCFD RAPPORTERING

Mange selskap ønsker nå å rapportere om egen klimarisiko til det finansielle markedet. Vi gjør en detaljert risikoanalyse.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!