Sjekk kredittstatus her

Foretak

915010385
SA
Nedre Horg Grunneierlag Sa
C/o Jon Erik Lund Teigen Lundamovegen 377, 7232 Lundamo

Dropp gamle utdaterte finansierings­løsninger og se på nye innovative alternativ her.


Melhus
20.08.1952
02.03.2015
0
Nei
Samle grunneiere for i samarbeid å utnytte utmarksressursene. Dette innebærer å skaffe inntekter til grunneierne på en langsiktig og bærekraftig måte som også tar hensyn til det øvrige jord-, beite og skogbruk. Grunneierlaget skal bistå/bidra slik at områder de disponerer til jakt og beite skal være tilgjengelige.
To styremedlemmer i fellesskap.
Styret i fellesskap.
Horg Regnskap AS

Nedre Horg Grunneierlag Sa er oppført på adressen «C/o Jon Erik Lund Teigen Lundamovegen 377, 7232 Lundamo» og ble registrert 02.03.2015 som et SA.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Eiendomsforvaltning (68320)

Styret består av 5 menn og 1 kvinne og med en gjennomsnittlig alder på 47 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 19 poeng, laveste personlige styrescore er 0 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 9,17 poeng.

Finansieringsanalyse

Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Inkassoanalyse

Axactor logo

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

Kredittinformasjon

KREDITTLIMIT: ???
AKTUELL HENDELSE: ???
???
Kredittverdighet

Juridiske roller

 

Styreleder har ansvaret for sikkerheten

SE RISIKOANALYSEN
 

19
Styrets leder


18
Styre­medlem

18
Styre­medlem

-
Vara­medlem

-
Vara­medlem

-
Vara­medlem


19
Kontakt­person

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Bærekraft

Fremtiden tilhører virksomheter som tar samfunnsansvar. Investorer flytter kapitalen, staten bruker innkjøpsmakten og konsumentene tar klare produktvalg. Uten en aktiv bærekraftstrategi utsetter mange seg for stor markedsrisiko nå. Med enkle tiltak kan du redusere risiko - ta kontakt

KLIMAREGNSKAP

Staten skal nå øke vektleggingen av miljø og bærekraft i offentlige anbud til 30%. Et klimaregnskap er en god begynnelse.

SBT ANALYSE

Mange selskap ønsker nå å bidra med sin andel av jobben for å holde global temperaturøkning under 2° målet. Vi gjør analysen.

ESG RAPPORTERING

Vi setter opp en spennende Bærekraftrapport basert på standard ESG-kriterier (Environmental, Social and Corporate Governance).

TCFD RAPPORTERING

Mange selskap ønsker nå å rapportere om egen klimarisiko til det finansielle markedet. Vi gjør en detaljert risikoanalyse.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!