Bisnode kredittsjekk

Foretak

987843136
IKS
Setesdalsmuseet Iks
Foretaket har ingen tilsynelatende form for aktivitet
, 4748 Rysstad
Postboks 24, 4749 Rysstad
37936303
Valle
29.04.2004
31.01.2006
Nei
Føremålet med selskapet er å eige og drive museumsverksemd i Setesdalsregionen, og i samband med dette: vere faginstans for deltakarkommunane i museumstaglege spørsmål, vere eit fagleg og administrativt kompetansesenter for lokale museum og samlingar, og å arbeide for at kulturminne og lokal tradisjon vert teke vare på, arbeide aktivt med formidling av regionen sin lokalhistorie og kulturarv ved utstillingar og publikasjonar, også i samarbeid med lokale organisasjonar og institusjonar, drive og leggje til rette for kunnskapsutvikling, forsking og formidling innafor museet sitt interesseområde, arbeide ut frå mål og handlingsplan i regional museumsplan / kommunedelplan for deltakarkommunane. Take vare på bygningar, gjenstandar, bygningsmiljø og anlegg frå regionen, etter nærare avtale med deltakarkommunane som er deltakarar i selskapet (deltakarkommunane) Dei museumsfaglege oppgåvene skal utførast i tråd med international Council of Museum (ICOM) sine etiske retningsliner og nasjonale føringar.
Daglig leder alene.

Annonse

Setesdalsmuseet Iks er oppført på adressen «, 4748 Rysstad» og ble registrert 31.01.2006 som et IKS.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Drift av kulturhistoriske museer

Styret består av 2 menn og 1 kvinne og med en gjennomsnittlig alder på 65 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 42 poeng, laveste personlige styrescore er 0 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 23,00 poeng.

Finansieringsanalyse

Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

generic logo

Juridiske personer

 
 

-
Adm. direktør


27
Styrets leder

-
Nestleder styre

42
Styre­medlem

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:
16.66%
16.66%
Andre
0.04%

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Sjekk aksjonærnettverket

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!