Sjekk kredittstatus her

Foretak

917106479
SA
Stavedalen Grunneierlag Sa
C/o Odd Henning Vilhelmshaugen Skardsvegen 43, 2933 Reinli

Dropp gamle utdaterte finansierings­løsninger og se på nye innovative alternativ her.


Innlandet
Sør-Aurdal
10.06.2010
22.09.2016
0
Nei
Grunneierlaget er ei samling av grunneierne i Stavedalen. Grunneierlaget skal vera pådrivar for å utvikle Stavedalen basert på næringsutvikling og tradisjonar der landbruk, miljø og reiseliv blir utvikla i ein heilskap i samsvar med medlemene sine interesser. Grunneierlaget skal ivareta medlemene sine interesser gjennom ei langsiktig økonomisk utvikling av Stavdalen, ivareta interesser overfor styresmakter og anna næringsliv og gjennom å utvikle og forvalte utmarksressursane fremje utmarka kring Stavedalen som landbruks- og reiselivsområde. Grunneierlaget bør leggje tilrette for bruk av lokale ressursar i utbygging og anna tenesteyting. Stavedalen Grunneierlag er i utgangspunktet ei samling jaktrettseigarar i Stavedalen. Jakt og fiskerettigheitar kan ikkje delast frå hovudbruket. Grunneierlaget skal som før ha full disposisjonsrett over medlemene sine jakt- og fiskerettar innenfor laget sitt område. Årsmøtet vedtek jakt- og fiskereglane. Styret har ansvret for organisering av jakt og fiske, viltstell, kortsal osv., dersom ein vel å ikkje oppnemne eige jakt- og/eller fiskestyre. Fiske skal vera tilgjengeleg for allmennheten og det inngås avtale med grunneiere rundt vatn.
Styrets leder og ett styremedlem i fellesskap.

Stavedalen Grunneierlag Sa er oppført på adressen «C/o Odd Henning Vilhelmshaugen Skardsvegen 43, 2933 Reinli» og ble registrert 22.09.2016 som et SA.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Eiendomsforvaltning (68320)

Styret består av 3 menn og ingen kvinner og med en gjennomsnittlig alder på 63 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 11 poeng, laveste personlige styrescore er 8 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 9,00 poeng.

Finansieringsanalyse

Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Inkassoanalyse

Axactor logo

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

Kredittinformasjon

KREDITTLIMIT: ???
AKTUELL HENDELSE: ???
???
Kredittverdighet

Juridiske roller

 

Styreleder har ansvaret for sikkerheten

SE RISIKOANALYSEN
 

8
Styrets leder


11
Nestleder styre

8
Styre­medlem

8
Kontakt­person

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Bærekraft

Fremtiden tilhører virksomheter som tar samfunnsansvar. Investorer flytter kapitalen, staten bruker innkjøpsmakten og konsumentene tar klare produktvalg. Uten en aktiv bærekraftstrategi utsetter mange seg for stor markedsrisiko nå. Med enkle tiltak kan du redusere risiko - ta kontakt

KLIMAREGNSKAP

Staten skal nå øke vektleggingen av miljø og bærekraft i offentlige anbud til 30%. Et klimaregnskap er en god begynnelse.

SBT ANALYSE

Mange selskap ønsker nå å bidra med sin andel av jobben for å holde global temperaturøkning under 2° målet. Vi gjør analysen.

ESG RAPPORTERING

Vi setter opp en spennende Bærekraftrapport basert på standard ESG-kriterier (Environmental, Social and Corporate Governance).

TCFD RAPPORTERING

Mange selskap ønsker nå å rapportere om egen klimarisiko til det finansielle markedet. Vi gjør en detaljert risikoanalyse.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.