Bisnode kredittsjekk

Foretak

925018112
AS
Steinkopf Medical AS
Energivegen 20, 4056 Tananger
51213470

Dropp gamle utdaterte finansierings­løsninger og se på nye innovative alternativ her.


Rogaland
Sola
23.04.2020
04.05.2020
Ja
1.000.000
Utvikling, kjøp, markedsføring og salg av medisinsk utstyr til helseforetak og andre aktører innen helsesektoren samt å investere i og eie aksjer, finansielle instrumenter og andeler i andre selskaper, med formål om å bidra til utvikling av slike selskaper og verdiskapning for selskapets aksjonærer, samt annen virksomhet som står i naturlig forbindelse med forannevnte.
To styremedlemmer i fellesskap.

Steinkopf Medical AS er oppført på adressen «Energivegen 20, 4056 Tananger» og ble registrert 04.05.2020 som et AS med aksjekapital NOK 1 000 000.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Engroshandel med sykepleie- og apotekvarer (46460)

Styret består av 4 menn og ingen kvinner og med en gjennomsnittlig alder på 66 år. Styrets høyeste personlige styrescore er 56 poeng, laveste personlige styrescore er 19 poeng og gjennomsnittlig styrescore er 44,25 poeng.

Finansieringsanalyse

Dette selskapet kan forbedre sin egen finansieringsevne


Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Inkassoanalyse

Axactor logo

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

Kredittinformasjon

Kredittlimit: ??? mNOK
Aktuell Hendelse: ???
???
???

Juridiske roller

 

Styreleder har ansvaret for sikkerheten

SE RISIKOANALYSEN
 

19
Adm. direktør


50
Styrets leder

19
Styre­medlem

56
Styre­medlem

52
Vara­medlem

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Samfunnsansvar

Fremtiden tilhører virksomheter som tar samfunnsansvar. Investorer flytter kapitalen, staten bruker innkjøpsmakten og konsumentene tar klare produktvalg. Uten en aktiv bærekraftstrategi utsetter mange seg for stor markedsrisiko nå. Med enkle tiltak kan du redusere risiko - ta kontakt

KLIMAREGNSKAP

Staten skal nå øke vektleggingen av miljø og bærekraft i offentlige anbud til 30%. Et klimaregnskap er en god begynnelse.

SBT ANALYSE

Mange selskap ønsker nå å bidra med sin andel av jobben for å holde global temperaturøkning under 2° målet. Vi gjør analysen.

ESG RAPPORTERING

Vi setter opp en spennende Bærekraftrapport basert på standard ESG-kriterier (Environmental, Social and Corporate Governance).

TCFD RAPPORTERING

Mange selskap ønsker nå å rapportere om egen klimarisiko til det finansielle markedet. Vi gjør en detaljert risikoanalyse.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:
2.324
74.313
50.50%
0
-23
49.50%

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!