Bisnode kredittsjekk

Foretak

998322022
ANS
Trønderhouse Publications ANS
Foretaket har ingen tilsynelatende form for aktivitet
Solvegen 5, 7506 Stjørdal
Postboks 251, 7501 Stjørdal
74826927
Stjørdal
24.04.2012
02.06.2012
Nei
Selge tjenester til både forfattere og boklesere. For forfattere vil selskapet gi informasjon, støtte, markedsføring og publisering tjenester. Inntekten skal fås gjennom både dirkete honorar for disse tjenestene og prosentvis avtaler knyttet til fremtidige boksalget og/eller filmrettigheter salg. For leserne vil selskapet gi informasjon og hjelp knyttet til epublikasjoner og teknologien for å utnytte disse publikasjonene. Primært vil inntekter fra denne strømmen være ved å operere som en online service tilknyttet for Amazon.
Prokura hver for seg: Egle Pereira Lopes Skei Rhodes, Alan Norman Rhodes
Deltakerne i fellesskap.

Annonse

Trønderhouse Publications ANS er oppført på adressen «Solvegen 5, 7506 Stjørdal» og ble registrert 02.06.2012 som et ANS.
Det er ikke registrert et nettsted for selskapet.

Selskapets er registrert i bransjen Reklamebyråer (73110)

Finansieringsanalyse

Regnskap

Det er ikke notert regnskap på dette selskapet.
Dette kan skyldes at selskapet ikke er regnskapspliktig, har årsregnskapet i prosess, at selskapet er nyetablert eller at selskapet er i en avviklingssituasjon.

Inkassoanalyse

generic logo

Profesjonell inkasso oppfølging av utestående krav kan spare deg for store tap

Juridiske roller

 
Man and tryg-logo

Har du en god skadeforsikring?
Styreleder har det juridiske ansvaret

SE RISIKOANALYSEN
 

-
Adm. direktør

Styrescore modellen vurderer din personlige styreverdi (0-100p) i norske selskap.
Tunge og ansvarsfulle styreverv i store virksomheter gir høy styrescore. Mindre virksomheter med begrenset juridisk og økonomisk ansvar gir lav styrescore.

Samfunnsansvar

Fremtiden tilhører virksomheter som tar samfunnsansvar. Investorer flytter kapitalen, staten bruker innkjøpsmakten og konsumentene tar klare produktvalg. Uten en aktiv bærekraftstrategi utsetter mange seg for stor markedsrisiko nå. Med enkle tiltak kan du redusere risiko - ta kontakt

KLIMAREGNSKAP

Staten skal nå øke vektleggingen av miljø og bærekraft i offentlige anbud til 30%. Et klimaregnskap er en god begynnelse.

SBT ANALYSE

Mange selskap ønsker nå å bidra med sin andel av jobben for å holde global temperaturøkning under 2° målet. Vi gjør analysen.

ESG RAPPORTERING

Vi setter opp en spennende Bærekraftrapport basert på standard ESG-kriterier (Environmental, Social and Corporate Governance).

TCFD RAPPORTERING

Mange selskap ønsker nå å rapportere om egen klimarisiko til det finansielle markedet. Vi gjør en detaljert risikoanalyse.

Aksjonærer

Firmanavn
Omsetning
Resultat før skatt
Andel Aksjer:
Andre
100.00%

Alle tall i tusen

Det gjøres oppmerksom på at registrering av nye aksjonærforhold nå oppdateres årlig. Primærkilden, det norske Aksjeeierregisteret (AR), oppdateres normalt i mai måned hvert år. Sekundærkilden, notene i Årsoppgjøret, oppdateres fortløpende fra Regnskapsregisteret i perioden mars-august hvert år. Ønsker du å få raskt rettet opp i aksjonærlistene, kan du sende en e-post hit.

Media

Pressemeldinger
365Publish

Ingen pressemeldinger er registrert.

Pass på å publisere dine suksesser, benytt 365publish.com som din leverandør på PR nå!