Sjekk kredittstatus her

Profil

Her kunne 4h Akershus og Oslo markedsført seg selv. Dessverre har vi ikke noen profil på dem.

Den gode nyheten er at dersom du er administrerende direktør eller eier av foretaket, kan du nå enkelt kan markedsføre produkter og tjenester ut mot +300.000 business brukere i purehelp.no. Disse brukerene er fagpersoner innen administrasjon, innkjøp, salg, økonomi og finans. Vi er blitt en viktig fagkanal for ledere og kommersielle beslutningstagere.

Nettside trafikk
Vi linker opp nettsiden og nettbutikken din rett mot våre business brukere slik at de ser disse viktige markedsføringspunktene klart og tydelig via direktelink funksjoner.
Video markedsføring
Video markedsføring er den aktiviteten som har størst vekst nå. Vi linker opp dine selskaps- og produktvideoer slik at brukeren enkelt kan starte disse.
Leverandør markedsføring
Vi plasserer deg som en kategorisert leverandør ut mot både bransje og regional plassering. Slik at når noen søker etter en visse type varer og tjenester så kommer du opp som en aktuell leverandør.
Kredittstatus markedsføring
Nå kan du markedsføre din egen solide kredittstatus ut mot finans og innkjøp. Produktet er et samarbeid med Bisnode Norge. Livelogo er et automatisk oppdatert online Ikon som viser din AAA kredittstatus 24/7.
Egne kommentarer
Nå kan du enkelt legge inn kommentarer på eget selskap. Regnskapstall kan ofte være misvisende. En god driftsforklaring knyttet til drift, investeringer, finans og vekstambisjoner kan derfor være viktig for profilen.
Ta kontakt med oss!

Viktig informasjon:

Det er viktig at du fyller ut alle feltene før du trykker send, slik at det er lett for oss å kontakte deg.