Kundereferanser

descriptive alt text

Vi har brukt Purehelp pro i flere år. Det er et flott verktøy for journalister. Vi liker spesielt godt muligheten til å søke opp alle bedrifter innenfor spesifikke bransjer i en kommune.

Det gjør at vi kan lage mye interessant innhold for leserne våre rundt f.eks hvilke restauranter som er mest eller minst lønnsomme. Vi har også alltid opplevd tjenesten som stabil. Vi kan ikke komme på et eneste tilfelle der det har vært nedetid.

Morten Ulekleiv
Nyhetsredaktør
Halden Arbeiderblad

descriptive alt text

Mosjøen og omegn næringsselskap KF jobber med næringsutvikling i Vefsn kommune. I vår virksomhet har vi hatt stor nytte av tjenestene til Purehelp.

Systemet dekker på en god måte våre behov for informasjon om enkeltbedrifter og bransjer, både lokalt og nasjonalt. På kort tid kan vi få fram den informasjonen vi er ute etter.

Harald Wiggo Erdal
Mosjøen og omegn næringsselskap
www.mon.no

descriptive alt text

Nortronic ble etablert i 1996, av Rune Vidar Nordum - som fremdeles er daglig leder. Totalt er vi i dag 14 gode kollegaer som holder til i hyggelige lokaler på Kolbotn rett utenfor Oslo. Vårt fokus er å levere miljøvennlige, moderne og energibesparende belysningsløsninger innenfor LED lyskilder, LED i meter; Lysstyring og forkoblingsutstyr. Våre hyggelig kunder finner man først og fremst blant elektrogrossister og belysningsleverandører,samt faghandel og byggevare.

Vi har vært kunde hos purehelp.no siden 2009, hvor vi profilerer egen hjemmeside og våre produkter og tjenester via søkeord og bannerannonse. Dette synes vi er en god måte å få relevant trafikk inn til hjemmesiden vår på, purehelp.no er riktig arena for oss når det gjelder synliggjøring og markedsføring ut mot vår målgruppe. I tillegg gir purehelp.no god oppfølging av oss som kunde, noe vi setter stor pris på.

descriptive alt text

Dekkspesialisten er en ledende leverandør av dekk og felg i Vestfold og Telemark med mer enn 30 års erfaring i bransjen. Vi har butikker i Skien, Porsgrunn, Larvik, og Sandefjord som retter seg til både privatpersoner og bedrifter.

Vi mener at Purehelp PRO er en brukervennlig og tidssparende løsning for å finne nye potensiale kunder i bedriftsmarkedet.

descriptive alt text

Er veldig glad for at vårt hotell har søkeverktøyet Purehelp Pro. Sparer oss for masse tid. Det er bare å sette inn ønskede preferanser, og vipps, har du det du ønsker av kontakter.

Er også en meget enkelt verktøy å bruke, noe som vi her oss setter stor pris på. Da er det helt klart mer i bruk, da en ikke trenger en omfattende opplæring.

Kort oppsummert, bruker Purehelp Pro nesten hver dag, og er meget fornøyd.

Winnie Gjerdalen
Salg og eventsansvarlig
www.sormarka.no

descriptive alt text

ABC er ett autorisert regnskapsbyrå i Østfold og Oslo med flere år erfaring innen de fleste bransjer. Som mange andre regnskapsfirmaer, mener ABC Regnskapsbyrå at Purehelp PRO+ er ett fint analyseverktøy for å hente nyttig informasjon om norske foretak.

Fariborz Jadidi
Autorisert Regnskapsfører
ABC Regnskapsbyrå

descriptive alt text

Innleie og Rekruttering AS er et konsulent- og rekrutteringsselskap som fokuserer på ledere og spesialister. Når vi rekrutterer til ledergrupper eller i styresammenheng er Purehelps verktøy markedsledende på sine områder og dermed spesielt nyttige for oss.

Torgrim Andersen
Daglig Leder
Innleie og Rekruttering AS

descriptive alt text

Pilaro er et konsulentselskap som leverer forretningsløsninger basert på forretningssystemet MS Dynamics NAV og Dynamics 365. Vi er veldig fornøyd med selekteringsverktøyet som Purehelp Pro er.

Jeg har benyttet verktøyet de siste 6 år og får en meget god oversikt når jeg henter ut markedsføringslister, og analyser på ulike bedrifter innenfor våre bransjer.

Pilaro har også benyttet mulighetene for ulike bannerannonser, hvor vi har fått profesjonell hjelp til produksjonen fra Purehelp.

Purehelp er samarbeidspartneren som bryr seg for at du skal vokse med forretningene dine.

Jon Fromreide
Salgs- og markedssjef
Pilaro AS
www.pilaro.no

descriptive alt text

HMS OPPLÆRINGEN NORGE AS har lang erfaring med å arrangere HMS kurs for små og store bedrifter i hele Norge. Vi tilbyr både eksterne og interne kurs etter bedriftens behov og krav.

HMS OPPLÆRINGEN NORGE AS har siden høsten 2016 valgt å bruke Purehelp.no som sin oppslagsdatabase.
Purehelp.no er for oss enkel å bruke og vi finner raskt og effektiv frem til de uttrekk vi søker, for å nå våre potensielle kunder.
Vi anser Purehelp.no som en meget profesjonell og god leverandør som vi ønsker å fortsette samarbeidet med i årene fremover.

De har god service og gir raskt tilbakemelding når vi trenger deres støtte. Purehelp.no kan absolutt anbefales fra oss.

Stig Korslund
Daglig leder
HMS OPPLÆRINGEN NORGE AS

descriptive alt text

Vi Crystal Facility AS er veldig fornøyd å ta i bruk av Purehelp-Pro i salgsarbeid. Det gis oss masse muligheter til å finne nye prospekter pr Bransje - pr Fylke/Kommune – pr Post.nr. eller Gateadresse med et enkelt søk.

Det er klart Purehelp-Pro gis en kjempe fordel bl.a. tidsbesparelse og tilgjengelig opplysninger både web side og e-post til bedrifter og ikke minst regnskapstall og regnskapsanalyse på en enkel måte.

Dette bidrar mye til at planlegging av salgsaktivitet blir enda enklere. Vi velger Purehelp-Pro fremfor andre løsninger fordi at det dekker veldig mye enn det vi har behov til på en rimelig kostnad.

Vi har faktisk fått inn mange kunder ved hjelp av PUREHELP-PRO . Vi vil absolutt anbefale PUREHELP-PRO til alle bedrifter som driver med salg av produkter og tjenester..

Trang Tran – Salgssjef
Crystal Facility AS – Oslo.

descriptive alt text

Norsk Makulering er landets største og mest komplette leverandør av makuleringstjenester og behandler hvert år mange tusen tonn papir med sensitiv informasjon. For mer informasjon besøk vår hjemmeside www.norskmakulering.no eller følg vår blogg www.makuleringsbloggen.no

Purehelp er et kjærkomment verktøy som vi bruker daglig i vårt markedsarbeid. Vi er veldig fornøyd med tjenesten som både er brukervennlig og innehar all den informasjonen vi har behov for gjennom rapporter og overvåkningsfunksjoner.

Norsk Makulering AS
Linn Johannessen
Salgsleder

descriptive alt text

Vi har opplevd god erfaring med bannerannonsering på purehelp.no
Vår målgruppe er b2b og her treffer vi målrettet ofte direkte på beslutningstakere.

Vår annonsering har generert konkrete ordrer, leads og nye kunderelasjoner.
Purehelp har vært en god samarbeidspartner med fleksible løsninger og hyggelig kundeservice.

Våre beste anbefaleringer.
Jørgen Lysnes
Daglig leder
UTD Reklameprodusenten

descriptive alt text

HIRE Norway AS er svært fornøyd med de tjenestene som Purehelp tilbyr.

HIRE har brukt Purehelp i en årrekke, og søkemotorene deres dekker alle våre behov for spesifiserte søk på mange områder.
Vi liker spesielt godt det enkle brukergrensesnittet, og at de oppdaterte søkeresultatene presenteres på gode måter.

HIRE er svært tilfredse med Purehelp sin kundeoppfølging. De er alltid hjelpsomme med å dele sine eksperttips, som gjør søkene våre enda bedre.

HIRE Norway AS
Magnus Strand Glærum
HIRE Norway AS

descriptive alt text

Purehelp Pro er et helt supert selekteringsverktøy! Jeg har over 2 års erfaring med å bruke systemet. Gode treff og oppdatert bedriftsdatabase. De oppdateres hver dag. Veldig relevant med tanke på lister over bedrifter for jobbsøkere. Det er slik vi får tilgang til det uannonserte arbeidsmarkedet, i tillegg til markedsarbeidet via vårt nettverk selvfølgelig.

Waldemar Szyngwelski
Daglig leder
A2B Norge

Purehelp sine tjenester støtter alle karriererådgivere i å kartlegge potensielle samarbeidspartnere, og følge opp eksisterende samarbeidspartnere på en effektiv måte. I tillegg til det har alle våre kandidater mulighet til å kartlegge sine muligheter på det norske markedet ved å generere lister over bedrifter innen spesifikke bransjer og geografiske områder på lokalt, regionalt og nasjonalt nivå.

Barbara Eiler
Markeds- og kommunikasjonssjef
AS3 Public Norge

Jeg har som karriererådgiver brukt Purehelp i mitt markedsarbeid i nærmere 2 år. Med Purehelp har mine kandidater fått tilgang til relevante bedrifter de ellers ikke ville ha funnet. Dette har gitt gode resultater og er et supert verktøy for å bearbeide det uannonserte markedet.

Harald André Pedersen
Teamleder
AS3 Employment Norge

Purehelp er et fantastisk selekteringsverktøy til bruk i oppfølging av mine kandidater. Jeg kan dra ut nøyaktig hva jeg ønsker på et lite minutt, og får da materiale å jobbe med i lang tid. En kandidat av meg hadde følgende kommentar når vi gjorde ett søk:

"Wow, finnes det så mange bedrifter som driver med dette i mitt område."

Anine Ingul
Karriererådgiver
AS3 Employment Norge

descriptive alt text

Industritaksering.no AS er en fornøyd bruker av pro+ i sitt arbeid

Med vennlig hilsen
Industritaksering.no
Nils Ivar Hole
Ing. Økonom takstmann MNTF

descriptive alt text

Sopran er en mellomstor aktør innen fakturaløsninger samt inkassotjenester.

Vi leverer løsninger og tjenester til et vidt spekter av bransjer/firmaer, men tar også oppdrag for privatpersoner.Sopran`s mål er å hindre tap ved rask og god saksbehandling. Alle oppdragsgivere får sin dedikerte saksbehandler.Korrekt og respektfull behandling av skyldnere øker betalingsviljen og skaper gode resultater, derfor benytter vi utstrakt manuell saksbehandling når vi ser at det gir resultater. Vi tar oss tid til personlig oppfølging.Våre produkter og tjenester : Kredittopplysning, Fakturaadministrasjon, Purre/reskontrotjenester, Inkasso – inkl. rettslig inkasso, Bistand- og fordringsvern, Sikring samt Overvåkning

Sopran AS har de siste årene valgt å bruke Purehelp.no som vår prefererte oppslagsdatabase samt for å markedsføre nettsiden vår og produktene våre. Sopran bruker i tillegg den lukkede Purehelp.no -PRO tjenesten som er perfekt som et selekteringsverktøy for markedsaktiviteter. Vi opplever i tillegg meget god oppfølging og service fra kundeservice hos Purehelp.no.

Med vennlig hilsen

Jan Hofsnes
Salg-/markedssjef
Sopran AS

descriptive alt text

SEC er en totalleverandør til offshoreindustrien på vestlandet med hovedkontor ved Coast Center Base på Ågotnes, 25 minutter utenfor Bergen. Selskapet ble etablert som Sotra Elektro i 1997, og har vokst fra å levere elektrotjenester til å bli en totalleverandør til hele markedet.

Vi har vært kunde hos purehelp siden 2012. Det siste året har purehelp vært en av de ti største kildene til klikk på hjemmesiden vår, og bidratt betydelig mer enn sammenlignbare aktører. I tillegg til mange klikk opplever vi at de som besøker nettsiden vår gjennom purehelp.no bruker god tid på å lese om oss. Dette gjør at vi anser Purehelp som en god leverandør som vi ønsker å fortsette samarbeidet med i 2014.

Med vennlig hilsen
Eirik R. Torsvik
Markedsansvarlig

descriptive alt text

Trioving er Norges største leverandør av låssystemer, beslag, elektromekanisk avlåsning, adgangssystemer, dørautomatikk m. m for sikring og styring av dører, porter og vinduer

Trioving er en del av ASSA ABLOY Gruppen, verdens ledende konsern innen produksjon av låser og tilhørende produkter, med formål å dekke sluttbrukers behov for sikkerhet, trygghet og komfort.

Trioving har vært kunder hos Purehelp.no siden 2009 og vi er veldig godt fornøyd med samarbeidet vi hatt i alle år. Vi markedsfører Trioving med bannere på forsiden og ser at vi får respons fra potensielle kunder og økt trafikk inn på nettsiden vår.

Med vennlig hilsen
Morten Svensen
Kommunikasjons- og marketingsjef

descriptive alt text

E Innovation As ble etablert sommeren 2008 og er i dag blitt et lite konsern med 7 datterselskaper.Konsernet har utviklet 3 nisjeprodukter innen markedet Brønnintervensjon, Pusteluft og Nitrogen.Teknologiene har skapt stor interesse i Olje og Gas markedet, og vi ser at Purehelp.no blir brukt til å finne ut mer om selskapene våre. Det blir derfor naturlig å formidle vårt budskap om hvem vi er og hva vi gjør, også for de som ser på tall.

Purehelp.no har vært flinke på respons, oppfølging av oss som kunde generelt og arbeider stadig for å bli bedre.Ved å benytte Purehelp.no oppnår vi at også de enkeltpersoner vi ikke møter direkte finner mer utav hva vi ønsker å bety for markedet vårt.

Med vennlig hilsen
Evald Holstad
Managing Partner

descriptive alt text

AS OM BE Plast har hatt en rivende utvikling helt siden oppstarten 1.januar 1962.Vår visjon er at AS OM BE Plast skal oppfattes som best på fremstilling av tekniske plastkomponenter. Forretningsideen skal være at AS OM BE Plast er en utviklingspartner og produsent av tekniske plastkomponenter inklusive komponentsammenstilling til markedet i Norden. Vi skal være best på fleksibilitet, kvalitet, rask respons og levering. Vi har egen utviklingsavdeling som utfører produktutviklingsarbeidet for våre kunder. Eget formverksted med 5 verktøymakere. Egen produksjons og etterarbeidsavdeling som arbeider 3 skift. Vi har 21 moderne sprøytestøp maskiner fra 25 til 500 tonns lukketrykk. Flere travers og 6- aksede roboter. Flere type muligheter for 2- komponent produksjon. Ny produksjonsprosess DuoCombe.

Vi har valgt å bruke Purehelp.no for å markedsføre vår nettside, våre produkter og tjenester. Vi ser det som en stor fordel for bedriften å være synlig via Purehelp, da vi tror flere av våre potensielle kunder benytter denne tjenesten.Vi benytter også oss av de utallige mulige søkemulighetene som ligger innunder Purehelp Pro +, slik som firmaopplysninger for nye og eksisterende kunder. Like viktig å sjekke den økonomiske situasjon for våre leverandører.Under Purehelp Pro + fikk vi også tilgang til alarmtjenesten og mulighet for å beregne selskapsverdier.

Vi har benytte Purehelp i flere år og kan anbefales.

Med vennlig hilsen
Bjørn Lie
Adm. direktør

descriptive alt text

Røros Metall AS er et firma som har sin historie tilbake fra 1946. I dag er tredje generasjon i familiedriften sterkt engasjert i den daglige virksomheten som holder til på Røros. Vårt produktspekter har tilpasset seg markedene opp igjennom de snart 70 årene. Det vitner om skaperevne, god kvalitet og design. Røroshetta - for vakrere kjøkken, har blitt et begrep. Titusenvis av våre hetter pryder norske hjem. Det er vi stolte av.

Vi velger å bruke Purehelp.no for å markedsføre nettsiden vår og produktene våre, og har vært kunder hos Purehelp i noen år.Purehelp.no er et godt verktøy for å innhente firmaopplysninger for nye og eksisterende kunder og leverandører.

Med vennlig hilsen
Røros Metall
Marianne Løkken
Teamleder salg

descriptive alt text

Vi skal benytte Purehelp Pro+ som verktøy i arbeidet med å utvide vår egen og våre kunders kundemasse. Med selekteringsmulighetene og kontaktpunktene som ligger i Purehelp Pro + har vi mye av det vi trenger for å komme i kontakt med de riktige prospektene. I tillegg har vi muligheten til å sjekke prospektenes økonomiske situasjon, slik at vi kan luke ut de som er i risikosonen.

Petter Kongrød
Byråleder, Sterk Kommunikasjon reklamebyrå

descriptive alt text

Vår bedrift har den senere tid benyttet Purehelp for å markedsføre våre produkter, det er vi svært fornøyd med og det kan vi trygt anbefale andre også til å gjøre. Purehelp virker for oss som en seriøs aktør, ringer til avtalt tid. Akseptable priser på markedsføring samt god service (troverdig)

Med vennlig hilsen for Malerbua as Mosjøen
Per Arne
Daglig leder

descriptive alt text

Normeka AS er fornøyd med Purehelp.no når det gjelder annonsering.
Vi ser at det gir oss en del klikk på hjemmesiden vår. Vi har et godt og ryddig forhold til Purehelp.

Med Vennlig Hilsen
Tor Kristian Nilsen
Produktsjef AmpliForm®

descriptive alt text

Visuelt AS har siden starten i 2003 lagt fokus på å være en totalleverandør for kunden med alt fra idé - formgiving - layout til produksjon og ferdigstillelse. Vi skal med enkelhet ivareta kundens ønske om profilering og løse dette i hus. Alle ansatte har grafisk bakgrunn, og er sydd sammen til å utfylle hverandre til kundens beste.

Vi velger å bruke Purehelp.no for å markedsføre nettsiden vår og produktene våre, og har vært kunder hos Purehelp i noen år.Vi har også den lukkede PRO tjenesten som er perfekt som et selekteringsverktøy.

Trond-Ivar Bengtson
Daglig leder

descriptive alt text

PSSI AS er et spesialistfirma innen roterende utstyr og filtersystem.Vi anser det som viktig å få frem vårt budskap og produkter, dette er gjeldene i en oppstartsfase så vel som i en etablert bedrift.

Valget av www.purehelp.no var derfor enkelt, tatt i betraktning alle søkeordene vi har muligheten til å legge ut, samt linken til vår hjemmeside www.pssi.no

Internt i PSSI er purehelp.no et flittig brukt verktøy hva angår innhenting av firmaopplysninger av nye og eksisterende kunder.

Are Ostad

descriptive alt text

Låsgruppen er en nasjonal sikkerhetsleverandør, og skal være den ledende kjede av låsesmedforretninger med formål om salg, prosjektering, installasjon, drift og service av komplette sikkerhetsløsninger med høy kvalitet.

ASSA ABLOY er verdenslederen innen døråpningsløsninger og vårt mål er å tilfredsstille sluttbrukerens behov for sikkerhet, trygghet og bekvemlighet.

Konsernet har over 45 000 ansatte og en årsomsetning på over EUR 5 milliarder.Låsgruppen er autorisert TrioVing Sikkerhetssenter, medlem av foreningen Norske Låsesmeder og en mesterbedrift.

Vi er ISO sertifiserte innen 9001 og 14001. Vi er også sertifisert i Startbank og Sellihca.

Vi ser det som en stor fordel for vår bedrift å være synlige via purehelp.no.Purehelp stiller raskt opp når det påberoper seg behov for endringer og søkeordskriteriene har en god bredde.

Vi er godt fornøyd med oppfølgingen og er alltid à jour på siden. Dette gir våre kunder en fordel og ikke minst en god oversikt over hvor vi opererer i markedet.

Med vennlig hilsen
Låsgruppen AS

descriptive alt text

Knut Willy R. Larsen
Salgs- og markedskoordinator

descriptive alt text

Purehelp er norgesmesteren på førstehånds gratis bedriftsinformasjon!
Jeg har brukt denne tjenesten siden oppstarten og er veldig fornøyd med nytteverdien.

Det er selvfølgelig behov for å supplere med spesialnettsteder, men purehelp.no er startstedetfor kunnskap om hva som rører seg i norsk næringsliv.

Det er smart å benytte seg av det store utvalget av søkemuligheter i purehelp.no.

For Lagaktuelt AS
Per Birger Aabakken
Daglig leder

descriptive alt text

Vedrørende tjenestene til Purehelp.no

Carboline Norge AS er i dag Norges eneste produsent av maling for tyngre korrosjonsbeskyttelse for markedssegmentene industri, marine, olje og gass. Produktene er fremstilt for bruk i verdens hardeste klimaer både på sjø og land. Vi har i mer enn 50 år kombinert innovativ produktutvikling, teknisk spisskompetanse og høyt servicenivå innen den høyteknologiske delen av malingsindustrien.

Selskapet er deltagende i offshoremarkeder worldwide og er en dominerende leverandør i Nordsjøen. En betydelig andel av selskapets omsetning går til vindmølleprodusenter. Carboline Norge AS eies i dag av Carboline International som inngår i RPM International, et FORTUNE 300 selskap. Selskapet er sertifisert i henhold til ISO 9001 og ISO 14001.

Carboline Norge AS synes det er viktig at vår salgs- og markedsavdeling har tilgang til viktig næringslivsinformasjon i en oversiktlig søkbar database som Purehelp.no, samt en aktiv bruk av selekteringsverktøyet Purehelp Pro.

Vi setter stor pris på rask og viktig informasjon, presentert på en oversiktlig og ryddig måte, med god kunderservice dersom vi trenger hjelp. Det er derfor vi velger å bruke Purehelp.no sine verktøy.

Vennlig hilsen
Stian Bakke
Markedskonsulent / Marketing Consultant

Carboline Norge AS
Low risk solutions for high risk environment
www.carboline.no

descriptive alt text

Vi drifter IT-løsninger for en rekke kommuner og bedrifter i Hålogaland, med fokus på blant annet serverdrift, bredbånd og internettjenester. Alle våre servere står plassert i ett av Nord-Norges sikreste datasentre. Beskyttelse mot elektromagnetisk stråling (EMP) og elektromagnetisk interferens (EMI), dieselaggregat, batteri (UPS), redundans, overvåkning, og streng adgangskontroll vitner om våre strenge sikringstiltak; alt for å sikre våre kunders data.

Vi velger å bruke Purehelp.no for å markedsf øre nettsiden vår og produktene våre, og har vært kunder hos Purehelp i noen år.

Tjenesten de tilbyr oss er vi veldig godt fornøyd med.Vi setter også stor pris på god kundeservice!

Med vennlig hilsen
Evan Didriksen
Markedssjef
Hålogaland ikt

descriptive alt text

Litt skryt av Purehelp.no

Bsafe AS selger merkeløsninger og sikkerhetsutstyr til industrien og benytter i all hovedsakPurehelp.no sine sider for å hente korrekt informasjon om bedrifter på en rask og effektiv måte.

Vi liker veldig godt at relevant informasjon kommer i riktig rekkefølge.

Raskt, effektivt og oversiktlig.

Med Vennlig hilsen
Per Nesheim
Salgssjef
Bsafe AS

descriptive alt text

Vedrørende profilering på Purehelp.no

Olaris AS er et lite firma som driver med utbygging av datarom og datasentrer.Vi tilbyr også sertifiserte Remtech rom, datagulv, installasjonsgulv samt mange andre tekniske løsninger.

I dagens marked er det viktig å ha informasjon om de bedriftene en samarbeider med. Purehelp.no er et godt verktøy for å innhente firmaopplysninger for nye og eksisterende kunder og leverandører.Purhelp.no er også et enkelt og godt verktøy når det gjelder produktsøk.

Med vennlig hilsen
Olaris AS

descriptive alt text

Evan Larsen
Daglig leder

descriptive alt text

Flom Kjetting AS er et privateid aksjeselskap, etablert i 1985 og regnes i dag for et av de største lagerførende grossistselskap innen hjulkjetting til den minste snøfreser opp til den største hjullaster. I tillegg er vi en betydelig aktør innen løfteutstyr og sikring, samt egen kontrollavdeling.

I 2007 flyttet vi vårt hovedkontor og lager i et nytt moderne bygg på Rugtvedt i Bamble i Telemark. Vi er også representert i Oslo og Tromsø med egne salgskontorer. Vi har forhandlere over hele landet samt i både Danmark og Sverige. Gå inn på vår hjemmeside og finn din nærmeste lagerførende forhandler.

Vi har vært kunder av Purehelp.no i mange år, både på markedsføring og på den lukkede PRO tjenesten. Meget fornøyd med responsen dette har gitt i årenes løp, mye konkret og relevant trafikk på våre nettsider som har generert nye kunderelasjoner og økt omsetning.

Med hilsen/Best regards
Jørn Lindhagen
Daglig leder

descriptive alt text

Vedrørende profilering på purehelp.no

Simtronics group arbeider for å forhindre katastrofer i å oppstå både Offshore og Onshore.
Selskapet er en internasjonal leverandør av avanserte flamme – og gassdeteksjonssystemer, slokkeløsninger og brannsikringssystemer. Våre produkter benyttes globalt for å beskytte liv og eiendom.

Simtronics ser viktigheten av å eksponeres på purehelp.no med blant annet pressemeldinger og å få tilgang til næringslivsinformasjon.

Med vennlig hilsen,
Linda Nilsen
Markedsavdelingen

descriptive alt text

Vi ser at usikkerheten i markedet har ført til at det ikke bare er leverandører som kredittvurderer sine kunder, men også at kunder vurderer sine leverandører.
Det er helt sikkert at mange av våre potensielle kunder som vi er i kontakt med sjekker oss på Purehelp.no.Tilgjengeligheten på informasjon er med på og gjøre kundene trygge på vår økonomiske situasjon, og det er lettere å ta en avgjørelse.Det er derfor viktig for Hytech

Personnel at de lett finner frem til oss på Purehelp.no.

Vennlig hilsen
Hytech Personell AS
Arild Tjensvold
Managing Director

descriptive alt text

Marnar Bruk produserer trykkimpregnert, Royalbehandlet og varmebehandlet trevirke til bruk på blant annet fasader, terrasser, tak, støyskjermer og limtredragere.

Vi har produsert Royalimpregnert trelast helt siden 1976. Den opprinnelige fremgangsmåten er fortsatt den beste for å oppnå et stabilt trevirke med lang levetid. Royalimpregnert tre produseres av furu, og er et vakkert og stabilt materiale med lang levetid. Treet blir motstandsdyktig mot fukt, råte, sopp og insekter. Royalimpregnert tre er mer miljøvennlig enn trykkimpregnert trevirke, og er tilnærmet vedlikeholdsfritt.

I 2012 blir Marnar bruk den første bedriften som produserer varmebehandlet tre i Norge. Vi kaller det Økotre. Dette er et produkt helt fritt for giftstoffer og biologiske oljer – det brukes kun varme. Produktet har høy formstabilitet og lang levetid.

Gå inn på vår hjemmeside marnarbruk.no og bli inspirert.

Vi bruker purehelp.no aktivt i vårt markedsarbeid, samt at vi bruker den jevnlig som en søkemotor på kunder og andre selskaper. Oversiktlig og grei å bruke.

Med vennlig hilsen
Arnfinn Haukom Olsen
Salgssjef – Marnar Bruk AS