Kundereferanser

Disse selskapene bruker Purehelp

“HIRE Norway AS er svært fornøyd med de tjenestene som Purehelp tilbyr.

HIRE har brukt Purehelp i en årrekke, og søkemotorene deres dekker alle våre behov for spesifiserte søk på mange områder. Vi liker spesielt godt det enkle brukergrensesnittet, og at de oppdaterte søkeresultatene presenteres på gode måter.

HIRE er svært tilfredse med Purehelp sin kundeoppfølging. De er alltid hjelpsomme med å dele sine eksperttips, som gjør søkene våre enda bedre.”
Magnus Strand Glærum
- Daglig leder
HIRE Norway AS
“Vi har brukt Purehelp pro i flere år. Det er et flott verktøy for journalister. Vi liker spesielt godt muligheten til å søke opp alle bedrifter innenfor spesifikke bransjer i en kommune.

Det gjør at vi kan lage mye interessant innhold for leserne våre rundt f.eks hvilke restauranter som er mest eller minst lønnsomme. Vi har også alltid opplevd tjenesten som stabil. Vi kan ikke komme på et eneste tilfelle der det har vært nedetid.”
Morten Ulekleiv
- Nyhetsredaktør
Halden Arbeiderblad
“Vi har opplevd god erfaring med bannerannonsering på purehelp.no. Vår målgruppe er b2b og her treffer vi målrettet ofte direkte på beslutningstakere.

Vår annonsering har generert konkrete ordrer, leads og nye kunderelasjoner. Purehelp har vært en god samarbeidspartner med fleksible løsninger og hyggelig kundeservice.

Våre beste anbefalinger!”
Jørgen Lysnes
- Daglig leder
UTD Reklameprodusenten
“Purehelp PRO har vært kjempe nyttig og flittig brukt av oss på bedriftssalg i hele Norge i lang tid, og nå som det er nye spennende lanseringer av Toyota modeller i nær fremtid, blir det et veldig viktig verktøy for oss i fremtiden også”
Christian Riisnes
- Salgssjef
Toyota Norge
“Innleie og Rekruttering AS er et rekrutteringsselskap som fokuserer på ledere og spesialister. Når vi rekrutterer til ledergrupper eller i styresammenheng er Purehelps verktøy markedsledende på sine områder og spesielt nyttige for oss.”
Torgrim Andersen
- Daglig leder
Innleie og rekruttering AS