Norsk

Aktiver bedriftsprofilen i purehelp.no

Nå kan du enkelt markedsføre produkter og tjenester ut mot +300.000 business brukere i purehelp.no. Dette er fagpersoner innen administrasjon, innkjøp, salg, økonomi og finans. En viktig fagkanal for ledere og kommersielle beslutningstagere. Pass på at egen bedriftsprofil er korrekt oppdatert.

Nettside trafikk:

Vi linker opp nettsiden og nettbutikken din rett mot våre business brukere slik at de ser disse viktige markedsføringspunktene klart og tydelig via direktelink funksjoner.

Produkt markedsføring:

Vi plasserer dine produktsøkeord, merkevarenavn og tjenesteuttrykk på en slik måte at du fremheves som en klar og tydelig leverandør når noen søker etter disse produktegenskapene.

Video markedsføring:

Video markedsføring er den aktiviteten som har størst vekst nå. Vi linker opp dine selskaps- og produktvideoer slik at brukeren enkelt kan starte disse.

Leverandør markedsføring:

Vi plasserer deg som en kategorisert leverandør ut mot både bransje og regional plassering. Slik at når noen søker etter en visse type varer og tjenester så kommer du opp som en aktuell leverandør.

Kredittstatus markedsføring:

Nå kan du markedsføre din egen solide kredittstatus ut mot finans og innkjøp. Produktet er et samarbeid med Bisnode Norge. Livelogo er et automatisk oppdatert online Ikon som viser din AAA kredittstatus 24/7.

Egne kommentarer:

Nå kan du enkelt legge inn kommentarer på eget selskap. Regnskapstall kan ofte være misvisende. En god driftsforklaring knyttet til drift, investeringer, finans og vekstambisjoner kan derfor være viktig for profilen.

Feil eller mangelfull informasjon

Offentlige informasjonskilder kan også innehold feil. Er det noe du ønsker endret, kommentert eller rettet opp? Send vår databaseavdeling konkret informasjon så ser de på saken. En korrekt selskapsprofil er viktig.

Send oss en e-post for mer informasjon om:


Mine kontaktopplysninger:
Viktig informasjon:

Det er viktig at du fyller ut alle feltene før du trykker send, slik at det er lett for oss å kontakte deg.