HR-profil

Banner Jobbsys.no

HR-profil
Hvor og hvordan treffer du dine kandidater?
Det å rekruttere gode kandidater er ofte vanskelig, spesielt ledere/mellomledere og økonomispesialister ettersom disse personene ofte er i jobb og sjeldent er aktive jobbsøkere. Da nytter det ikke å bruke rekrutteringskanaler som hovedsakelig brukes av personer som er arbeidsledig.Vi har opprettet en egen HR modul som tar rekruttering på alvor og som benytter en brukertjeneste som har mange fagspesialister. Vi har lagt til rette for at flest mulig potensielle søkere skal eksponeres for stillingsannonsen deres.

HVOR
Ca. 70% av alle jobbsøkere starter jobbsøking gjennom Google (Hubspot). Når du oppretter en HR-profil blir den aktiv på selskapsprofilen din. Profilen publiseres ut mot våre 400.000 business brukere i Norge og Sverige, samt søkemotoroptimaliserer profilen for de største søkemotorene. En detaljert HR-profil vil dermed øke sannsynligheten for at ditt selskap dukker opp når det søkes etter nye jobber og arbeidsgivere.

HVORFOR
Mange opplever at det i en rekrutteringsprosess hentes kandidater fra kunder, leverandører eller konkurrenter. Disse personene er i de fleste tilfeller akkurat de som ønsker ytterligere informasjon om selskapet ditt og eksponeres derfor for din bedriftsprofil på Purehelp.no. Ved å opprette en HR-profil eksponerer du vedkommende for at dere søker nye ansatte, samt fordelene dere tilbyr ansatte. På den måten kan profilen kan hjelpe selskapet å fange opp talenter og aktuelle, spennende jobbsøkere for deg.

HVEM
Vi har ca. 400 000 unike brukere i måneden. Våre brukere er, og har i en årrekke vært, ledere og ansatte i næringslivet og offentlig sektor innen faggrupper som økonomi, finans, administrasjon, innkjøp, salg og markedsføring.

HVORDAN
Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar en av våre konsulenter kontakt for en uforpliktende prat.

Ta kontakt med oss!

Viktig informasjon:

Det er viktig at du fyller ut alle feltene før du trykker send, slik at det er lett for oss å kontakte deg.